Annulatie Bredene en Zolder

De volgers van mijn blog zullen het wel al opgemerkt hebben. Twee weken na elkaar moet ik al gedwongen forfait geven voor de geplande wedstrijden. Zo viel vorig weekend de beachrace in Bredene in het water en nu ook de crossduathlon van Zolder. Twee keer moest ik annuleren door ziekte en kwam ik ook in deze weekends amper aan trainen toe. Eind januari verloor ik ook al een weekend door ziekte.

Hoe goed de winter verlopen was, zo slecht lijkt hij, met het seizoen in zicht, te eindigen. Nu het moment kwam van de fijnafstelling, ben ik amper aan fietsen toegekomen. Donderdag ben ik dan uiteindelijk naar de dokter geweest en antibioticakuur moet soelaas brengen. Zondag kon ik terug een rustige fietsrit maken en het lijkt de goede weg op te gaan met de nu toch al lange tijd aanslepende ziektesymptomen.

Zondag staat reeds het clubkampioenschap in Bottelare op het programma. Het heeft geen zin om nu nog veel te gaan forceren. Bijzonderste is dat ik er helemaal door kom. Ik vertrouw er op dat het harde werk deze winter dan later zeker wel zijn vruchten zal afwerpen.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114