Koers 1.12 Geluwe

15 June 2018

Vrijdagavond stond de 3de koers op 3 dagen op het programma. Ik ben een kleine stage aan het doen, want het was ook al mijn 3de training van deze dag.

De benen voelden voor de start heel slecht aan, en de koers in Geluwe is meestal geen cadeau. Open wegen en nog wat op en af. Maar ik had geluk, diegenen die wilden koers maken wat minder, maar de wind zat goed. Op de driehoek zat de wind 2 keer schuin tegen en op de afdaling op de Ieperse weg recht in de rug. Beter kon niet zijn, en alhoewel we weer 44km/u haalden kwam er nooit afscheuring.

Het werd dus alweer de perfecte training. Nog zo'n koers zoals gisteren in Oudenburg zou me dood gedaan hebben. Ik moei me niet in de massaspurt en word veilig laatste op plaats 66 van de 85 vertrekkers. Het ziet er naar uit dat ik mij goed herpak na mijn trip naar Korea en de LCMT. Eindelijk! Hopelijk zal ik volgend weekend in Couvin mijn vel duur kunnen verkopen.

Dank aan Martine Verfaille voor de foto.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114