Koers 1.12 Ieper St. Jan

22 August 2014

In Ieper St. Jan stonden 38 deelnemers aan de start en ik had het geluk weer aan mijn zijde. Op de rechte winderige stukken was al snel duidelijk dat een ontsnapping met een constante snelheid makkelijk stand hield. Ik demarreerde in de 2de ronde en had al snel een gat. Uiteindelijk zou ik nog 5 man meekrijgen om naar de 2 koplopers op zoek te gaan. Daarna draaiden we goed rond met 8 man en haalden we toot 3 minuten voorsprong op het peloton.

Het nadeel was dat we 3 renners van Dovy keukens mee hadden en de koers al vrij vroeg openbrak door de grote voorsprong. Ik stond precies alleen in mijn strijd tegen Dovy keukens. Ik had gehoopt op wat steun van mijn andere kompanen, maar die was mager, integendeel zelfs. Na een opeenvolging van demarrages werd ik uiteindelijk met nog een renner compleet leeggestreden overboord gegooid. We waren toen nog met 7. Mijn compaan en ikzelf moesten dan nog 15km beuken door de Vlaamse velden om het peloton voor te blijven wat toch nog lukte. Ik werd uiteindelijk 7de. Toch een beetje balen dus van het koersverloop, die ik totaal niet in de hand had.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114