Koers 1.12 Lierde

03 March 2013

Niks meer dan een goede training.

Zondag was dan eindelijk de eerste echte koers van het seizoen. Het was voor het eerst dat ik Ichtegem links liet liggen en eens naar het Oostvlaamse Lierde trok, waar we met 5 van de ploeg aan de start kwamen.
193 renners verkozen deze wedstrijd, iets waar het toch wel heel mooie parcour voor iets zal tussenzitten. Mooie brede wegen, die veel coureurs kunnen verdragen, met een klein pittig hellingetje om ons wakker te houden.
Ik reed heel attent, maar toch mistte ik de ontsnapping. Die helling was ook een tikkeltje te zwaar voor mij, waardoor ik het wel moeilijk had om mij constant voorin te houden in dit jagende pak.
Ik heb dan maar gewoon mijn koers uitgereden in het pak en niet te veel risico's meer genomen. Met nog een 100-tal renners mochten we nog spurten voor de 26ste plaats. Het was dus al bij al eigenlijk een saaie koers en vooral goed om wedstrijdkilometers te maken, maar laat nu net datgene zijn dat ik niet echt nodig heb. Het zal moeilijk worden vrees ik met zo veel starters om mij nog eens te kunnen tonen. We hebben nog 2 kansen.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114