Koers 1.12 Oostrozebeke

17 June 2018

Vandaag eens geen loop of zwemtrainingen voor de koers om de week af te sluiten. Een mooie omloop in Oostrozebeke en ik keek er wel naar uit om eens met vrij frisse benen te kunnen starten. De tempo-duurloop van gisteren was heel goed verteerd en ik had direct heel goede benen. Ik kon zelfs enkele keren aanvallen, maar helaas werd het allemaal niks.

Na een klein uur wedstrijd schoof de renner voor mij onderuit in een bocht en nam hij mij mee. Gelukkig met weinig averij. Toch een streep door de rekening. Ik had zo graag de kilometers gemaakt, maar ik hoop toch ook nog eens op een mooie uitslag in de koers. Dat is toch al veel te lang geleden.

Om mij af te reageren heb ik mij in de achtervolging nog eens anderhalve ronde compleet leeg gereden en nog een kleine 10km hoog tempo gaan lopen, het was ondertussen de 6de loopsessie deze week, en het ging echt super goed. Ik begin echt in vorm te komen. Ik hoop dat deze crashweek, die heel goed verliep, voldoende zal zijn om volgend weekend in Couvin toch een goede prestatie neer te zetten.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114