Koers 1.12 St. Lievens - Houtem

01 October 2013

De conditie opkrikken.

Maar liefst 134 renners stonden op deze prachtige zomerdag aan de start op de letterlijk grote markt van St Lievens Houtem. Een heel mooi, maar zwaar parcour over brede wegen, vervolledigde het recept voor een mooie sportnamiddag.

In de 2de ronde reden 30 man weg. Toen was ik net ingelopen van een kleine ontsnapping. Deze groep zou op de snelle omloop buiten schot blijven. Voor de rest van de koers profiteerde ik er van om er een goede training van te maken. Ik heb het echt wel nodig, want het was nu toch wel al een tijdje geleden dat ik boven de 110 wedstrijdkilometers uitkwam. Ik ondervind dan ook al een tijdje dat de algehele conditie een beetje tanende is. Hopelijk kan ik de conditie morgen ook nog een beetje opkrikken in Tielt, want maandag zou ik toch graag over de goede benen beschikken in Petegem-Deinze, waar het voor de club een thuiskoers is.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114