Koers 1.12 Westrozebeke

21 July 2021

Met het het zicht op wedstrijdprogramma dat komt binnen enkele weken wou ik nog eens een EZC wedstrijd rijden om wat extra kilometers en snelheid op te doen.

142 deelnemers melden zich aan de start en het gaat direct enorm hard. Ik probeer zo zuinig mogelijk uit te rijden, want ik wist dat de hitte een gevaarlijke tegenstander zou worden.
Ik was er ook alleen, want Pascale was met Yannis naar zijn eerste koers bij de U17. Ik moest na de koers dus ook nog naar daar rijden en tijdens de koers was bevoorrading en afkoeling dus ook beperkt.

Ik kan vrij gemakkelijk de wedstrijd uitrijden, maar het was toch nodig dat het gedaan was. De benen liepen in de laatste ronden serieus leeg en achteraf was ik toch serieus bevangen van de warmte.
In een massaspurt, waar ik niet aan mee deed, haalde ik als 1 van de laatste een 96ste plaats.

Met een gemiddelde van maar liefst 45,1km/u en een volledige koers kunnen uitrijden, heb ik dus gekregen waar ik had op gehoopt.

Dank aan Martine Verfaille voor de foto.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114