Criterium Langemark

30 September 2020

Het was gisterenavond de eerste keer dat we nog eens verlof moesten nemen om te gaan koersen. Het is tevens ook ineens het eerste en laatste criterium van 2020. We konden ons zelfs ook voor het eerst douchen na de koers. Het was een leuk weerzien met de collega renners. Iedereen heeft het duidelijk gemist, de sfeer voor en achter de koers.

In de koers zelf ging het onmiddellijk razend hard. Het is duidelijk dat vele renners nog niet aan einde seizoen toe zijn. We draaiden ons toertjes aan een gem. van maar liefst 46km/u en het zou nooit stil vallen. Ik had goede benen, maar ik moest me beperken tot gewoon mee rijden. Naar het einde toe kon ik wat attenter mee koersen in de hoop misschien toch nog in een late uitval te kunnen meeglippen, maar helaas.

Ik reed op veilige afstand toch nog naar een verrassende 25ste plaats. Warempel mijn beste uitslag van het jaar in dit seizoen.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114