Koers 1.12 Deinze

31 July 2013

Mooi einde van een mooie 3 daagse voor de ploeg.

Gisteren stonden we voor de 2de dag na elkaar, weer aan de start in Deinze. Na de zware eerste koers van dinsdag vreesde ik een beetje om net zoals zondag in Izegem door het ijs te zakken, want de benen voelden heel beroerd aan.

Toch wat meer renners (76) meldden zich aan de start en ik had gehoopt mij een tijdje gedeisd te kunnen houden. Maar niets was minder waar. Vanaf de 2de ronde moest ik al enkele malen alle registers opengooien om vooraan te kunnen blijven meestrijden. Want alles viel in schuifjes uiteen en kwam soms weer samen.

Halfweg koers leken we toch definitief afgescheiden met een 25-tal en 6 ronden van het einde raakten we zelfs met 8 voorop. Vreemd, want geen enkele van de kleppers was mee. Het draaide goed rond tot bijna op de meet, waardoor we nipt konden voorblijven. Ik had een ploegmaat mee, maar toch konden we nipt de koers niet naar onze hand zetten. Hij werd 4de en ikzelf 6de.

Ik ben vooral tevreden, dat ik mij 2 dagen heb kunnen tonen voor de ploeg en dan eindelijk nog eens die top 10 plaats die ik toch wel verdiende met de benen waar ik de laatste weken mee rond rijd.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114