Koers Flobecq 1.12

27 July 2021

Met het zicht op de ronde van Wallonië van komend weekend deed ik nog eens een klimkoers in Flobecq bij de elite. Dit was helaas te overmoedig. Ik was er eigenlijk al enkele jaren achter dat ik dit niet meer aan kan bij de elite en dat is vandaag nog maar eens bevestigd geweest.

Het was een heel sterke bezetting. Na de eerste beklimming raakte ik opgehouden door een val. Ik had al geen goede benen, misschien door de looptraining gisteren of de duatlon van zaterdag die nog doorwoog, en ik moest direct volle bak aanpikken met andere renners die toch nog nipt erin slaagden het gat te dichten op het peloton.

Ik had ineens veel kruit moeten verschieten en bij de aanvang van de 2de klim zat ik al direct op mijn tandvlees. In de laatste meters voor de top moet ik helaas laten gaan.

Het was voor mij ook een nadeel dat een vrij harde wind in het voordeel stond op de klim. De renners vooraan moesten zich voor niks inhouden.

Ik maak er wel nog een intensieve training van op de mooie omloop, zodat ik er toch nog iets aan heb. Maar we zijn weer op onze plaats gezet.

Fatal error: Array and string offset access syntax with curly braces is no longer supported in /customers/b/2/a/tri-niki.be/httpd.www/sites/all/modules/oauth/lib/OAuth.php on line 114